Tag "X Factor Albania 2"

Soni Malaj së shpejti në një turne

Këngëtaren Soni Malaj e kemi parë së fundmi në jurinë e spektaklit “X Factor Albania 2”. Edhe një javë dhe Sonin bashkë me kolegët e saj nuk do t’i shohim