Tag "Wunderlist"

Aplikacioni që e bën të thjeshtë dhe të lehtë listën e gjërave që duhet të bëni

Chrome: Wunderlist është njëri nga aplikacionet më të mira për të formuar lista me gjërat që duhet të bëni në Windows, Mac OS X dhe Linux. Nëse përdorni Google Chrome,