Tag "wsley clark"

Clark: Shqiptarët janë evropianë të vërtetë

Gjenerali amerikan i cili udhëhoqi fushatën e NATO-s kundër Serbisë në vitin 1999 Wesley Clark, ka thënë se është krenar me arritjet e Kosovës dhe shqiptarëve. Ai ka thënë se