Tag "WP"

WP: Gjykata i kishte dhënë NSA-së autorizime të gjëra

E përditshmja Washington Post thotë se Agjencia Kombëtare e Sigurisë (NSA) e Shteteve të Bashkuara, ishte e autorizuar për t’i përgjuar informacionet “lidhur” me 193 vende dhe disa entitete ndërkombëtare.