Tag "World Vision"

3 në katër fëmijë shqiptarë dhunohet. Ja raporti i World Vision

Në një raport të fundit World Vision bën të ditur se gati tre të katërtat e fëmijëve të varfër dhe më në nevojë në Shqipëri raportojnë të kenë ndeshur dhunë

Projekti i World Vision iu vjen në ndihmë 200 fëmijëve me aftësi ndryshe

Mijëra fëmijë me aftësi ndryshe, nga fshatrat dhe periferitë e qyteteve në Shqipëri, do të kenë më shumë mundësi të shkojnë në shkollë, të mbrohen dhe të edukohen në formën