Tag "WordPress 3.9"

Veçoritë e reja që sjell WordPress 3.9

Një tjetër shpikje dhe të tjera surpriza vijnë në WordPress.org, kjo e fundit ka lançuar versionin 3.9, i cili përfshin disa rregullime dhe përmirësime në mjetin e menaxhimeve të blogjeve.