Tag "woody"

Scarlett Johansson reagon për Woody Allen

Gjatë muajit te kaluar lajmi se regjizori I njohur Woody Allen kishte abuzuar seksualisht me vajzën e tij të adoptuar Dylan, ishte ai më i përhapuri. Dhe tashmë aktorja Scarlet

Cate Blanchet: Woody Allen s’di të veshë personazhet

Woody Allen, njëri prej regjisorëve më me emër të dekadave të fundit nuk di të veshë personazhet e tij. Kështu deklaroi Cate Blanchet, protagoniste në filmin më të fundit të