Tag "Wndows"

Njihuni me përditësimet më të fundit të aplikacionit Facebook

Për sistemin Windows Phone është aplikuar një përditësim i rëndësishëm ndaj versionit beta të aplikacionit Facebook. Ky ka për qëllim të informojë sa më shpejt përdoruesit lidhur me ndodhitë më

Duhet ta braktisni menjëherë Windows XP, ja 3 arsyet

Të gjithë ekspertët e sigurisë si dhe vetë Microsoft-i prej kohësh kanë thënë se duhet ta braktisni sa më parë Windows XP-në. Jo vetëm për faktin që është sistem mbi

1.7 milionë shkarkime aplikacionesh në ditë ka pasur Windows Store

Windows Store ka pasur 1.7 milionë shkarkime aplikacionesh në ditë. Hedhja në treg e Windows – 8.1 në tetor por edhe ardhja e një versioni të ri të Windows Store,

Windows XP tërheq më shumë viruse se Windows 8

Sipas informacioneve të fundit ka tërhequr më shumë viruse Windows XP se Windows 8. Nga çdo 1.000 kompjuterë të skanuar, 9.1 kompjuterë me Windows XP SP3 ishin të infektuar me

Nokia World do jetë ngjarja e fundit që kompania do mbajë

Kompania zbuloi se Nokia World 2013 do të mbahet në qytetin modern të Lindjes së Mesme, Abu Dabi. Nokia ka mbajtur ngjarjen e saj vjetore Nokia World në shumë qytete