Tag "Wirelurker"

iPhones, iPads dhe Macs infektohen nga virusi “Wirelurker”

Një virus i ri ka infektuar pajisjet që operojnë me platformat OS X dhe iOS. Virusi i quajtur “Wirelurker” është zbuluar nga ekspertët e sigurisë pasi ai infektoi qindra aplikacione