Tag "wireless"

Së shpejti iPhone do të karikohet pa kabllo

Teknologja e re që “Apple” do të prezantojë është ajo e karikimit të baterisë së “iPhone” dhe “iPad” pa kabllo. Sipas mediava të huaja, tregtimi i këtij lloj karikimi mund

Rusia ndalon qasjen anonime në ‘wireless’

Kryeministri rus, Dmitry Medvedev, e ka nënshkruar një urdhër që e ndalon qasjen anonime në internetin pa kabëll (wireless) në vende publike. Urdhëri i Medvedevit, i nënshkruar sot kërkon nga

Li-Fi kthen çdo llampë në një rrjet wireless ultra-shpejte

Li-Fi kthen cdo llampe ne nje rrjet wireless ultra-shpejte Wireless-i aktual ka nje problem: Sa me shume popullarizohet, aq me i ngadalte eshte. Kerkuesit e Universitetit Fudan ne Shanghai jane