Tag "Winows"

Fiton terren në Evropë ‘Windows Phone’

Një raport i ri nga firma kërkimore Kantar World Panel pretendon se për tre muajt e fundit, pjesa e tregut të Windows Phone arriti në 9.2 për qind në pesë

Microsoft për të konkurruar me Google Now ka krijuar ‘Cortana’

Përdoruesit e Windows Phone do të kenë një asistent personal digjital që konkurron me Google Now dhe Siri. Sipas informacioneve përdoruesit e Google Android kanë Now, përdoruesit e iPhone kanë