Tag "Windows Store"

Tërhiqen nga Windows Store mbi 1500 aplikacione të rreme

Microsoft do që të përmirësojë kualitetin e aplikacioneve të saj. Microsoft raportoi së fundmi se një numër i madh aplikacionesh në Windows Store kanë mashtruar përdoruesit me tituj dhe përshkrime