Tag "willow smith"

Vajza e aktorit Will Smith, mban 10 gjarpërinj në dhomën e gjumit

Vajza e aktorëve Will Smith dhe Jada Pinkett, Willow Smith thuhet se është shumë e obsesionuar ndaj gjarpërinjve, saqë ka 10 prej tyre, në shtëpi. Dhe çka është më shumë,