Tag "Will Smith"

Bieber: Marr këshilla nga Will Smith

Ndonëse vetëm 19 vjeç, Justin Bieber ka miliona fansa në të gjithë botën dhe suksesi i tij e shpërbleu me 80 milionë dollarë fitime në vetëm gjashtë muajt e parë