Tag "Wikipedia"

Disa nga historitë më të frikshme në Wikipedia

Në portalin Wikipedia ju keni mundësi të informoheni thuajse për çdo gjë. Tek ky portal ju keni mundësi të njiheni me disa nga historitë më të frikshme që kanë ndodhur

George W. Bush është i pari në listën e Wikipedia-s për redaktimin e faqes së tij

Enciklopedia online wikipedia ka shënuar 15 vjetorin e saj me një listë të faqeve më të redaktuar në vend. Versioni në gjuhën angleze i faqes në të cilën çdokush mund

Wikipedia publikon ngjarjet më të rëndësishme të vitit (Video)

Wikipedia e ka krijuar këtë video në një formë enciklopedie, duke bashkuar tekst, foto dhe video, që janë ngarkuar nga kontribuuesit e saj. Ky nuk është vetëm një demonstrim i

Wikipedia: Po vinë ditët drejt Shqipërisë natyrale

Shqipëria natyrale ose Shqipëria etnike është hapi i fundit apo rezultati i Bashkimit Kombëtar. Shqipëria natyrale është krejt hapësira gjeografike shqipfolëse, ku banojnë shqiptarët sot me shumicë, ku është vendlindja e shqiptarëve me

Wikipedia botohet në 1000 libra

Fatmirësisht për ata të cilët i duan gjërat e printuara në letër, PediaPress ka lançuar një fushatë në Indiegogo që të krijoje një komplet të librave të Wikipedia. Kjo nuk

Lufta intelektuale (jo) në Wikipedia!

Wikipedia është më shumë se vetëm një enciklopedi online popullore. Megjithatë, “fushëbeteja” e intelektualëve, autorëve dhe vullnetarë të cilët formësojnë përmbajtjen e saj dhe që vazhdimisht korrigjojnë njëri-tjetrin deri sa

Për Wikipedia-n në Tiranë është hapur seminar falas

Për Wikipedia-n pritet të mbahet një seminarë praktik në Tiranë më 21 shtator 2013, në “hackerspace-in” e parë të hapur në Shqipëri, Open Labs. Ky seminar pritet kryesisht që të