Tag "Widows"

Është në dispozicion për shkarkim ‘Windows 8.1’

Me një shkarkim pa pagesë për të gjithë përdoruesit e Windows 8 është në dispozicion Windows 8.1. Përditësimi përfshin disa tipare të reja dhe të zgjeruara, dhe sidomos, shënon kthimin

Përbëjnë 99 për qind të shitjeve kompjuterat me Windows 7

Sipas informacioneve të fundit thuhet se kompjuterët me Windows 7 përbëjnë 99 për qind të shitjeve. Microsoft ka qenë duke u përpjekur për të bindur bizneset e mëdha për të

Windows Phone është më i kërkuari i rradhës

Sipas hulumtimit, zhvilluesit e aplikacioneve iOS për çdo muaj nga një aplikacion fitojnë 5.200 dollarë; zhvilluesit e Android fitojnë 4.700 dollarë, ndërkaq gjithnjë e më shumë programe interesohen për zhvillim