Tag "Wechat"

Wechat ka sjellë veçorinë e saj të përkthimit të mesazheve

Muajin e kaluar WeChat realizoi një veçori të re përkthimi në aplikacionin e saj në pajisjet iOS, dhe tani kjo veçori është në dispozicion edhe për përdoruesit e pajisjeve Android.

355 milionë përdorues aktivë në muaj ka arritur WeChat

Shifrat tregojnë se WhatsApp është padyshim aplikacioni më popullor në botë i shkëmbimit të mesazheve.Shërbimi më popullor i mesazheve, WhatsApp, ka rreth 450 milionë përdorues aktivë çdo dit dhe 1

100 milionë përdorues ka tejkaluar aplikacioni WeChat

Njoftohet sot se aplikacioni i mesazheve WeChat Ka kaluar 100 milionë përdorues të regjistruar jashtë Kinës. Ritmi i rritjes së WeChat në tregun ndërkombëtar kohët e fundit, ka qenë e

WeChat është duke kaluar Twitter dhe Skype

Programi i pestë më i përdorur në botë online është bërë aplikacioni kinez për smartphone WeChat. Sipas burimeve WeChat është duke kaluar Twitter dhe Skype. Një kompani e cila merret