Tag "watertown"

Boston, raportohet për të shtëna

Policia ka mbërritur në një periferi të Bostonit për shkak të raportimit për të shtëna dhe shpërthime, pak kohë pas vrasjes së një oficeri të policisë në kompleksin e Institutit