Tag "washingtonit"

Të krishterët mund të luten në Xhaminë Kombëtare të Washingtonit

Talib Shareef, imam i Xhamisë Kombëtare në Washington thekson se për qëllim të bashkëpunimit ndërfetar dhe dialogut është i gatshëm për të pritur besimtarët e krishterë që të luten në

SHBA, zjarr masiv në shtetin e Uashingtonit

Zyrtarët amerikanë të emergjencës kanë njoftuar përhapjen e një zjarri masiv në shtetin veriperëndimor të Uashingtonit, i cili po përhapet me shpejtësi edhe në drejtime të reja, duke u shtyrë

Armët e Sirisë? Los Angelos Times: Tirana i bindet Washingtonit

Për vite të tëra, kur Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë patur nevojë për ndihmë për të përmbyllur punët e tyre të pista diplomatike, një vend i panjohur e ka