Tag "Vulgaritet dhe fjalor i padenje"

Basha: Gjeli krekoset majë plehut, të flakur nga puna me mijëra persona

Fill pas deklaratës së kryeministrit për sa i takon hapjes së vendeve të reja të punës, ka reaguar kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha. Me anë të një mesazhi në