Tag "vulen"

Kryebashkiakut të Ramës i humb pistoleta dhe vula e bashkisë

Kryetarit të Bashkisë së Krujës Artur Bushi, i ka humbur pistoleta e punës dhe vula e bashkisë. Bushi u bë i njohur për publikun pasi opozita e ka akuzuar vazhdimisht

Vajza e Dhori Sollakut në lidhje me Ledri Vulën?

Nuk është zyrtare sepse vetë personat në fjalë nuk e kanë bërë publike, por të gjitha të dhënat të bëjnë të mendosh se Adela Sollaku, vajza e ish-Prokurorit të Përgjithshëm