Tag "vuk drashkoviq"

Një nga politikanët më të vjetër në Serbi, Vuk Drashkoviç thotë se Kosova është shtet

Një nga njerëzit më eminent në Serbi, gjatë luftës së Kosovës, Vuk Drashkoviç ka thënë se Koosova është shtet dhe kjo gjë tashmë është e konfirmuar edhe nga pjesa më