Tag "vudeiskandali"

Videoskandali i Shukri Xhelilit, merret në mbrojtje vajza dhe familja e saj

Policia ka marrë në mbrojtje vajzën 20-vjeçare e cila videoskandalin e ish-kryebashkiakut të Dibrës Shukri Xhelili. Mësohet se banesa ku jeton 20-vjeçarja së bashku me familjen e saj ruhet 24