Tag "vuajti"

Papa: Vizita në Shqipëri, inkurajim për vendin që vuajti nga ideologjitë e së kaluarës

“Me kënaqësi ju njoftoj se, duke pranuar ftesën e Ipeshkvijve dhe të Autoriteteve shtetërore të Shqipërisë, dëshiroj të shkoj në Tiranë, të dielen, më 21 shtatorin e ardhshëm. Me këtë

Vajza e Tymoshenkos: Nëna ime vuajti si shqiptarët në burgjet e Serbisë

Eugenia Tymoshenko, vajza e ish kryeministres së Ukrainës, Yulia Tymoshenko, e cila dje u lirua nga burgu, e ka falenderuar rininë, studentët dhe të gjithë qytetarët për pjesëmarrjen në protestat