Tag "vrau gazetarin"

Perëndimi në kërkim të njeriut me maskë që vrau gazetarin amerikan

Shërbimet britanike të sigurisë thuhet se janë afër identifikimit të britanikut që vrau gazetarin amerikan. Ai njihet si John dhe është pjesë e treshes britanike që njihet si The Beatles.