Tag "vrau burrin"

Vrau burrin me thikë, gruaja: Vinte vonë në shtëpi

“Ishte i padisiplinuar dhe nuk vinte në orar në shtëpi”. Ky ka qënë shkaku u debatit mes çiftit të moshuar, çka ka detyruar që 62 vjeçarja të therë burrin e