Tag "vrasja ne Rimini"

“Erdhi dhe më rrëmbeu gruan”. Dëshmia e shqiptarit të ndaluar për vrasjen në Itali

Është zbardhur dëshmia e shqiptarit të arrestuar i akuzuar për vrasjen e Petrit Nikollit në Rimini të Italisë. “Erdhi dhe më rrëmbeu gruan”, mësohet të jetë shprehur shqiptari Ermond Preci,