Tag "vrasja gjirokaster"

Vrasja në Gjirokastër, lihen në burg dy të rinjtë që nuk treguan krimin

Dy të rinj lihen në burg për moskallëzim krimi, për vrasjen e 29-vjeçarit Dorian Lluka dhe plagosjes së vëllait të tij, tre ditë më parë në Gjirokastër. Gjykata e Gjirokastrës