Tag "Vrasja e Artan"

Vrasja e Artan Santos, mbikëqyrje disa personave të dyshuar

Një ditë pas takimit të përbashkët mes grupit të hetimit të Prokurorisë, SHISH-it dhe Policisë, është vendosur ndërprerja e aksionit të gjerë që ndërmorën forcat e rendit në zonën e