Tag "vrasja e 2 vellezerve nga policia greke"

Vrasja e 2 vëllezërve nga policia greke, deputetët e PD vizitojnë familjen

Anëtarët demokratë të Komisionit parlamentar të Sigurisë, Flamur Noka dhe Keltis Kruja, të shoqëruar nga deputetët e Korçës, Ridvan Bode e Gjergji Papa, kanë vizituar dje familjarët e dy vëllezërve