Tag "Vrasesi me pagese"

“Olsi i Qamiles”, 5 vrasje në tentativë

Vrasësi me pagesë “Olsi i Qamiles” ka pasur në shënjestra kryesisht biznesmenët dhe sipërmarrësit e mesëm. Ai ka kryer pesë atentate ndaj tyre, por asnjërin nuk e ka vrarë. Sulmet