Tag "vrapimi"

Studimi, ja sa duhet të vraponi për të qëndruar larg doktorit

Ushtrimet e rregullta e veçanërisht vrapimi, kanë efekte shumë më të mira sesa çdo ilaç që ta përshkruan doktori. Vrapimi në natyrëe duket se është çelësi për një trup sa

Ja cilët janë dobitë që na sjell vrapimi?

Vrapimi përmirëson shëndetin, humb peshën e tepërt dhe rregullon disponimin, nuk është çudi që kohët e fundit shumë të rinj e të reja po vrapojnë. Ju do të digjni 100