Tag "votova"

“Vota pro aktit të buxhetit”, Deputetja e PD: Ishte thjesht rreng teknik

Deputetja e Partisë Demokratike, Elena Qirici ka sqaruar votën pro aktit normativ për rishikimin e buxhetit, i cili u votua mbrëmë në Kuvend, me 79 vota pro dhe 42 kundër.