Tag "votoje"

Si do votojë Agron Duka reformën? Intervistë ekskluzive nga Jakup Gjoca

Zoti Duka, sipas jush, ku qëndron ngërçi politik që nuk miratohet reforma në Drejtësi? Kjo reformë mbart Brenda saj shume halle, shumë aktorë të politikës po vënë re mosbesimi mes

Rama: Lezha do të votojë syhapur për RilindjenRama: Lezha we will vote consciously for Renaissance

Ndërsa paraqiti kandidatët e Partisë Socialiste në qytetin e Lezhës, kryesocialisti Rama shprehu bindjen se më 23 qershor lezhjanët do të votojnë syhapur dhe për veten e tyre. “Era e