Tag "votohen 3 anetaret"

Këshilli Mbikëqyrës i BSH-së, Kuvendi miraton 3 anëtarët

Gjatë seancës së sotme Parlamentare, u votuan 3 kandidaturat për anëtarë të Këshillit Mbikëqyrës së Bankës së Shqipërisë. Deputetët kanë votuar Genti Sejkon me 111 vota pro, 7 kundër dhe