Tag "votimin"

Familjet që përfitojnë nga banesat sociale. Këshilli Bashkiak shtyn votimin

Këshilli Bashkiak i Tiranës ka shtyrë votimin për listën e familjeve që përfitojnë banesa sociale. Këshilltarët e majtë kërkuan 10-14 ditë kohë për të parë dosjet e familjeve, duke kërkuar

KQZ, zgjidhje për dyshimet mbi votimin

Pas testimit të dytë të bërë nga KQZ-ja me kompaninë spanjolle INDRA, në sytë e përfaqësuesve politike dhe vetë shefes së ODIHR, Conny Mccormak, për identifikimin elektronik të dokumenteve të

Bregu, Ramës: Mos shpik arsye për të mos votuar 3 ligjet

Ministrja e Integrimit Majlinda Bregu ka akuzuar kreun e opozitës se po shpik arsye për të anashkaluar thirrjen konkrete që Partia Demokratike dhe Kryeministri Berisha vazhdojnë të bëjnë për të