Tag "votimet"

Votimi në burg, 600 veta pajisen me karta ID

18 qendra votimi parashikohet të ngrihen në 22 institucionet e vuajtjes së dënimit në vend. Deri tani në listat paraprake të zgjedhësve rezultojnë rreth 600 persona të dënuar, të cilët

Mosha e votimit, juristët pro uljes

Propozim pë uljen e moshës së votimit në 16 vjeç, hapi një debat të gjerë mes konstitucionalistëve, politikanëve dhe medias rreth mundësisë së aplikimit të një ndryshimi të tillë. Ish-kreu