Tag "votebesohet"

Itali, Renzi votëbesohet në Senat

Kryeministri i sapobetuar i Italisë, Matteo Renzi, ka përcaktuar një vizion të guximshëm të reformave, disa orë përpara se të fitonte në Senat votëbesimin ndaj qeverisë së re të tij.

Kuvend, miratohet qeveria e re me 82 vota pro dhe 55 kundër

Pas 2 ditë debatesh në seancat maratonë të parlamentit, sot, ora 16:20 parlamenti votëbesoi qeverinë e re dhe programin e ri qeverisës për vitet 2013-2017. Qeveria e re dhe programi