Tag "votat blihen me miell"

Maqedoni, blerja e votave me miell dhe vaj

Opozita e bashkuar maqedonase e udhëhequr nga LSDM-ja bëri akuza sot se ka dëshmi për blerjen e votave dhe manipulimin e qytetarëve. Burimet e opozitës maqedonase theksuan: “Ne kemi dëshmi