Tag "vota blerja"

Blerja e votës në Korçë, Prokuroria nis hetimet

Prokuroria nis hetimet për blerje votash në zgjedhjet për kryebashkiakun e Korçës. Një ditë më parë, Partia Demokratike kërkoi anulimin e zgjedhjeve në Bashkinë e Korçës si dhe hetim të