Tag "volejbolli"

Finlanda organizon kampionatin e volejbollit për të rinjtë. Ftohen edhe shqiptarët/ Nga Hamza Hatika

Qyteti i Hämeenlinnas të Finlandës, ka pritur mbi 7000 fëmijë dhe të rinj prej moshës 8-21-vjeçarë të cilët kanë luajtur volejboll në Power Cup, dt. 9-12 qershor, 2016 duke marë