Tag "voice of italy"

Motër Cristina fiton “The Voice of Italy”

Fituesja e “The Voice of Italy” është përzgjedhur motër Cristina. Një finale me katër konkurentë të tjerë, murgesha e re ka arritur të triumfojë me zërin dhe veçantinë e saj.

“The Voice of Italy”, murgesha Cristina mahnit jurinë (Foto-Video)

Motër Cristina Scuccia, 25 vjeç, siçiliane, ka marrë pjesë në audicionet e “The Voice of Italy”, duke mahnitur të gjithë jurinë me zërin e saj të bukur. Murgesha që vjen