Tag "vodka"

Zbuloni disa maska për fytyrën dhe flokët me vodka

Vodka nuk sherben vetem per t’u pire. Zbuloni disa perdorime te tjera te kesaj pije ne shtepine tuaj. Insektet Nëse ju mungon një produkt kundër insekteve mund të përdorni vodka

Vodka, shkak për numrin e lartë të vdekjeve në Rusi

Numri i lartë i vdekjeve të parakohshme në Rusi vijnë si pasojë e konsumit të madh të alkolit dhe në mënyrë të vecantë të vodkës. Përfundimet janë nxjerrë nga sondazhet

Studimi/ 25% e rusëve vdesin para moshës 55-vjeçare, shkaku vodka

Një studim i ri i një skuadre hulumtuesish ruso-britanike, ka dalë në përfundimin se 25% e meshkujve rusë që vdesin para moshës 55-vjeçare, kanë për shkak konsumimin e tepërt të