Tag "vlon"

Shqipëria vlon, Rama… /Nga Esido Barkaj

Ndërkohë që kreu i ekzekutivit Edi Rama ndodhet në SHBA ku po mallëngjen botën duke i folur për fenë dhe harmoninë që karakterizon Shqipërinë, kazani i politikës së vendit po