Tag "vlersimi"

PPE mbështet qeverinë “Berisha”

Arritjet e qeverisë “Berisha” kanë tërhequr vëmendjen e parlamentarëve evropianë. Ishte anëtari i këtij parlamenti, Paul Rubig, ai që ka përcjellë përgëzimet e tij për reformat dhe arritjet qeverisjes aktuale