Tag "vlersime"

Albanologët e rinj serbë: Gjuha shqipe, e veçantë

Gjuha shqipe është e bukur, e veçantë dhe e domosdoshme për komunikim jo vetëm me fqinjët, por e nevojshme për shumë arsye edhe në Serbi. Ky është mendimi i disa