Tag "vlash"

Berisha: PS e nisi me fundërrina dhe përfundoi me hala dhe ngjala

Kryeministri i vendit Sali Berisha inauguroi sot rrugën Shën Vlash- Kryqëzimi Fllakë- Katundi i ri, që do të lidhë tre komuna me autostradën Tiranë-Durrës, si edhe me Bashkinë e Durrësit.