Tag "vlahutim"

Vlahutin: Miratoni Reformën në Drejtësi dhe merrni OK për në BE

Përfaqësuesja e BE në Shqipëri Romana Vlahutin ka kërkaur edhe një herë vemendjen e plotë të politikës për Reformë në Drejtësi duke thënë se e ardhmja e Shqipërisë varet prej