Tag "Vlacke"

Valcke: Kupa e Konfederatave nisi suksesshëm

Sekretari i përgjithshëm i FIFA-s, Jerome Valcke, ka mbetur i kënaqur me fillimin e Kupës së Konfederatave. Francezi ishte në hapjen ceremoniale të Botërorit të vogël dhe ka thënë fjalë