Tag "vjoses"

Protestojnë ambjentalistët për devijimin e Vjosës përpara MPJ-së (FOTO)

Gjatë ditës së sotme ambjentalistët dhe shoqëria civile ka zhvilluar një protestë para Ministrisë të Punëve të Jashtme kundër projektit grek për devijimin e mundshëm të lumit Vjosë. Sipas ambjentalistit

Zv.ministri i Jashtëm grek nesër në Tiranë

Zëvendësministri i Jashtëm për Çështje Europiane i Greqisë, Nikolaos Chountis do të zhvillojë një vizitë dyditore, të hënën 23 dhe të martën 24 shkurt, në Tiranë, ku do të marrë